Me审rodni

Festival

Folklora

KARLOVAC
   
HRVATSKA

Zavrio 11. Meunarodni festival folklora ZABA 2008.
Sve to je lijepo kratko traje. - To bi se moglo rei i za ovogodinji 11. Meunarodni festival folklora ZABA 2008. koji je sino zavrio koncertom zahvale, podjelom priznanja i razmjenom poklona na prepunom koarkakom igralitu anac u Karlovcu.

Fotografije s 11. Meunarodnog festivala folklora ZABA 2008 pogledajte ovdje.
opirnije...MFF

Poeo 10. Meunarodni festival folklora

- 9.7.2007
Sino, 08.07. pred prepunim koarkakim igralitem anac otvoren je 10. Meunarodni festival folklora. Na ovogodinji festival pristigle su slijedee grupe: Jantra iz Maarske, Raices iz Meksika, eleziar iz Slovake Matsamo iz Junoafrike republike, Gorjanka iz Ukrajine i iz Hrvatske Reetari iz istoimenog mjesta te Matija Gubec iz Karlovca. Za subotu i nedjelju, na zavretku festivala oekuje se dolazak grupe iz Slovenije.Sveanost otvaranja zapoela je mimohodom sudionika festivala gradskim ulicama do koarkakog igralita anac, gdje je sve sudionike festivala, njih oko 300-tinjak pozdravio proelnik za drutvene djelatnosti grada Karlovca Goran Jaki. Predsjednik organizacijskog odbora festivala eljko ani u svojem se govoru osvrnuo na povijest festivala i njegove ciljeve, na kraju se je svim sudionicima festivala zahvalio na dolasku na njihovim materinjim jezicima te festival proglasio otvorenim.

Copyright �unarodni festival folklora
Adidas Originals Superstar Nike Air MAX 90 Adidas NMD Runner For Sale Nike Air Presto Shoes Adidas NMD Boost Adidas Yeezy Boost 350 Sneaker Nike Air MAX 2017 Adidas Originals Superstar 2 Adidas Yeezy Boost 350 Nike Air Huarache Kids Nike Roshe Run Nike Air Huarache Men Nike Free 4.0 Flyknit adidas Originals Stan Smith Sneaker Adidas Neo Shoes Adidas Springblade Skechers Goflex Walk Nike Classic Cortez Men Nike Air Presto Timberland 6 Inch Boots