Me审rodni

Festival

Folklora

KARLOVAC
   
HRVATSKA

Zavrio 11. Meunarodni festival folklora ZABA 2008.
Sve to je lijepo kratko traje. - To bi se moglo rei i za ovogodinji 11. Meunarodni festival folklora ZABA 2008. koji je sino zavrio koncertom zahvale, podjelom priznanja i razmjenom poklona na prepunom koarkakom igralitu anac u Karlovcu.

Fotografije s 11. Meunarodnog festivala folklora ZABA 2008 pogledajte ovdje.
opirnije...MFF

esti Međunarodni festival folklora

- 21.6.2003
esti Međunarodni festival folklora bit će odran od 22.do 31.kolovoza.Kao i prethodnih godina sudionici festivala,pored Karlovačke upanije,nastupit će i u Istarskoj upaniji i na otoku Krku,a na kraju,tradicionalno,i na Karlovačkim danima piva.Za ovogodinji festival do sada se javilo 60-tak grupa iz 27 zemalja,to je dosad najveći iskazani interes za sudjelovanje na ovoj tradicionalnoj karlovačkoj manifestaciji.U uem izboru za sada su grupe iz Indije,Grčke,Albanije i Izraela.
Copyright �unarodni festival folklora
Adidas Originals Superstar Nike Air MAX 90 Adidas NMD Runner For Sale Nike Air Presto Shoes Adidas NMD Boost Adidas Yeezy Boost 350 Sneaker Nike Air MAX 2017 Adidas Originals Superstar 2 Adidas Yeezy Boost 350 Nike Air Huarache Kids Nike Roshe Run Nike Air Huarache Men Nike Free 4.0 Flyknit adidas Originals Stan Smith Sneaker Adidas Neo Shoes Adidas Springblade Skechers Goflex Walk Nike Classic Cortez Men Nike Air Presto Timberland 6 Inch Boots